Nej men nu är jag iafl i full gång med att leka fram en god smörkräm som man bra kan forma med så att den blir lite fast i konsistensen och man kan forma en bibel på ett snyggt sätt
känns smeten för tunn kan du alltid tillsätta lite mjöl åt gången tills den känns lagom tjock, men låt den inte heller bli allt för tjock, den skall ha en konsistens av någonting mitt emellan plätt och pannkakssmet
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Glöm inte täcka över med lite plast. Jag har tidigare presenterat lösningar på detta PROBLEM genom att blanda ut kvargen med yoghurt men nu har jag hittat Den Optimala Lösningen
Du kan även smaksätt med lite, lite konjak eller grava med lite socker. Du kan även salta parasiter till döds, men här är jag mycket osäker på hur mycket salt som krävs, så frys rommen så är du påden säkra sidan
Tillsätt under omrörning lite åt gången av den finskurna dillen och gräslöken, häll i saften från en citron och grädden, låt det koka upp och därefter vispar du in äggulorna under kraftig omrörning
När jag nu skulle ta mig för att göra en ny sats hade jag lust att variera smaksättningen lite. Och eftersom jag fortfarande inte tycker om kall yoghurt nu i höstmörkret häller jag upp denpå kvällen innan så hinner den blir lagom rumsvarm till morgonen
Ja, som du ser finns det inte mycket till efterrätt utan vi plockar då fram lite julgodis och julkakor om någon orkar eller bara behöver fylla påden där andra magen, dessertmagen, som för vissa ibland går på tomgång trots att man är mätt
Till den bjuder vi dessutom på en lite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Det är ju lite beroende från ugn till ugn, varmluftsugn etc. Jag har fått dille på det helt enkelt. Denhär säsongen har jag överträffat mig själv i antalet gjorda äppelkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.