För att lasagnen skulle bli glutenfri använde jag Sempers lasagneplattor och istället för en bechamel så kokade jag upp 3dl grädde när den fått en lite tjockare konsistens så la jag i 2dl grovriven parmesan och lät osten smälta. Sen varvade jag allt som vanligt och avslutade med mer parmesan på toppen, gräddade det hela i ugnen på 225grader i 40 minuter. Jag fick lägga på folie redan efter 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början Sen njut av en väldigt god middag. 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Tillsätt eventuellt mer grädde ifall den känns för tjock. Veganskt,. Mixa ihop allt med stavmixer slätt och tryck ut i en rund pajform Förgrädda i ugnen på 175 grader i ca 10-15 minuter, tills den blivit lite "frasig"
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.