Fick surfa runt för att få liteinspiration alltså. Hade ett gäng kycklingfileér och ingaidéer och inte så mycket hemma i kylskåpet och var alldeles för lat för att ge mig ut till affären
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. t. p. s. å. n. y. c. g. d. h. u. l. f. ö. D. a. b. ". v. x. K. ♥. -. 2. T. 4. R. 1. j. ½. ,. L. F. S. B. V. s t
Tillsätt sedan vattnet litei taget och rör om med fingrarnatills en fast deg formas. Majs är som många kanske redan vet basfödan i många Sydamerikanska länder
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår. Jag vet intevilken del av djuret som ska föreställa saltrulle men i söt och lagom storlek var den i alla fall
Bra märken är imitt tycke Biofood, Risenta, Spielberger och Kung Markatta. Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas litebitterti smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Rulla små bollar och lägg på plåt, platta sedan till dem lite. Lägg saffran i cognacen och låt stå. Riv mandelmassan grovt på rivjärn och blanda med socker och äggvita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.