Idag möts Italien och Sverige i en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstekt medisterkorv fylld med tomater, mozzarella och basilika, toppad med parmesanost
Så blev det helg igen med en arbetshelg, det har det varit två veckor med många arbetstimmar som jag själv har valt för att åka på en resa här framöver
4 1 grönsalladshuvud 1/2 gurka 250 g körsbärstomater 15 svarta oliver 1 mozzarellaost (à ca 125 g) Dressing 1 msk rödvinsvinäger 1 tsk herbes de Provance eller franska örter 2 krm salt 1/2 krm peppar 3 msk olivolja Till servering färska timjankvistar bröd Lägg till i inköpslistan
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.