Linsgratäng
Jonaz Gastric Bypass
Jonaz Gastric Bypass
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl okokta röda linser
  • 2 rödlökar
  • 1 röd chili
  • 1 1/2 dl grädde
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 fpk krossade tomater
  • 1 röd paprika
  • 150 g fetaost
  • salt
  • 9 dl saltat vatten
  • 5-10 min.<br /> Häll av och låt rinna av i sil.<br /> Skölj och hacka paprikan.<br /> Skala och hacka lök och vitlök.<br /> Finhacka chilin spara lite av kärnorna.<br /> Fräs lök och chili i olja en liten stund tills löken mjuknat.<br /> Blanda i linserna, grädde, vatten, buljong, krossade tomaterna och kryddorna låt koka 5 min.<br /> Häll över i en ugnsform och blanda i paprikan och smula över fetaosten.<br /> Gratinera i mitten av ugnen 10 min.</div>
  • 0 px current

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.