Postat i Bakat, Rawfood, Vegan. Idag gjorde jag Mozartkulor á la rawfood, passande nu till julen. Dekorera dem sedan genom att hälla valfritt strössel över, jag valde att ha gojibär och raw kakaobitar
Seg mandelbotten, krämig chokladfyllning, syrliga sommarbär. What more do I need to say. Oavsett om du är supersugen på choklad eller inte så kommer dessa att smaka
(Börja inte äta av smeten – det är toksvårt att sluta. Om ni mot förmodan inte kommit på vad ni skall ha för julgodis till morgondagen så har jag det perfekta här
För fler recept på ”raw” julgodis titta gärna in på Karin Rahms Blogg, Green Earths Blogg (där jag för övrigt köper nästan alla mina ingredienser) och såklart på Food Pharmacy’s Blogg
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. De allra flesta blir verkligen imponerade att det är en helt raw och “nyttig” dessert/kaka som de äter
Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där. Efter Helenas och mitt julstök i bistron så har det varit dåligt med julgodistillverkningen där
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.