Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
Det är inte så noga med måtten utan använda en massa av goda örtkryddor och tillsätt lite salt så är jag säker på att ni får en lika god sås som vi fick
Det är så galet gott att baka de där allra minsta färskpotatisarna hela med lite olivolja i ugnen. Eftersom jag har altanen full av diverse örter gjorde jag supergod kall örtsås att servera till potatisen och köttet
Dock brukar dom stå vid vanliga pepparkakor och inte vid brödet, så jag tror att många människor har missat att dom är väldigt goda att äta som just mellis/fika med smör och ost på
Stek i smör och krydda med salt, peppar och citronpeppar. Och ge filéerna ordentligt med färg. Värm creme fraichen på medel värme i en kastrull ihop med senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.