Fryst limetårta (12-16 bitar). En av mina favorittårtor är det här. Någon sa en gång när jag bjöd på tårtan att det är som en kombination av glasstårta och cheesecake
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Sätt ugnen på 175°. Riv mandelmassan och dela äggen. Rör ner äggvitorna i mandelmassan. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Jag är ingen efterrättsmänniska…. HA. Det har jag alltid sagt, och faktiskt varit, fram till nu. Visst…jag älskar förrätter och kommer inte låta förrätssmänniskan i mig degraderas men efterrättsmänniskan i mig har deffinitivt flyttats upp till en delad förstaplats
Fryst limetårta. . Ja jösses amalia, nu är det faktiskt snart midsommarafton. Och vad ska man äta då. Ja de flesta av er har kanske redan planerat färdig vad ni ska äta
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Fryst limetårta 2 st citroner. För ett tag sedan var jag med min son en hel dag i hans skola. Jag har varit med min son en dag varje termin sedan han började på förskola, vidare i förskoleklass och nu i grundskolan
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Riv mandelmassan och rör ner äggvitorna. Häll ut smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 25 minuter
1. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och vallmofrön. Blanda väl. 2. Häll smeten i en smord och bröad form som rymmer ca 2 l
Limetårta från Marias frestelser. Just nu öser regnet ner utanför fönstret och det enda man vill är att krypa ihop till en boll och dricka varm choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.