Jag driver alltså matbloggen Min Lilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat. Jag får helt enkelt ta och bjuda in er till Min Lilla Kokvrå, så får ni själva se vad jag har för mig där
). Lilla mamma blev glad, mätt å nöjd. ingen är väl som du. Idag har vi firat vår mamma som fyller år. Jag ställde till med ett stort kalas å bjöd på massa gott
) Og bør jeg ikke bruke det opp, kanskje. ca 100 gram Philadelphiaostca 100 gram romtemperert smørca 300 gram melissaft av en halv sitron eller limeFarge, jeg brukte Wilton Violet - geléaktige i konsistensenPynt - perlemorkuler fra WiltonMuffinsformene i lilla med liljetrykk er også fra WiltonSlik gjør du
Smaka slutligen av såsen med salt (om det mot förmodan behövs), vitpeppar och inte minst råsocker. För att inte riskera att förvirra någon, så vill jag bara påpeka att detta alltså var varmrätten, den som kom efter trattkantarellsoppan och innan äppelglassen med rostade, kanelkanderade valnötter
Brukar roa mig emellanåt med att ta reda på vilka recept som är mest klickade här på bloggen. Senast var i december och kan konstatera att det är samma tre recept som ligger kvar i toppen, med den populära Tuppkakan på första plats, medan tvåan och trean däremot har bytt plats
Hej och välkomna till Pain de Martins lilla surdegsskola. Lägg på locket (men skruva inte åt det) och ställ burken lite lagom varmt (alltså 22–25 grader)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.