Salta ochgnidin köttet medkryddblandningen. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa ini stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, drickakryddiga teer, mustigtvinoch laga mat i gryta
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommer tyvärr inteihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Pia, precis som jag, kommer ifrån trakterna kringMälarenoch är båda uppvuxna medinsjö, insjöfisk, roddbåtar, dopp i sjön med dy mellan tårna och att meta abborre
Prisvärd, enkelochlika populär hos alla familjemedlemmar. Mer än så är det egentligenintemedmig. Bryn kotletternahastigtiolivoljaoch smör ien het panna
Som jag nämnde tidigare har jag dock jobbat med julrecept och annat julpyssel senaugusti. Det är kanske lätt att avfärda ettvegetariskt julbord som tråkigt eller svårt men jag hävdar istället att det är gott ochenkelt
Skär tomaterna ochlöken tunt och varva på ett fat medlite högre kant, strö över bladpersiljan. ) våra knivar här hemma med hjälp av både brynstål ochslipsten, menen gång om året är det bra om knivarnablirlite extra gullade med av någon som kan grundslipa dom ordentligt
Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag migmedden näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott ien gratäng
Tillsättäggenetti taget och rör emellan, mosa bananerna och rör i dem tillsammansmedgräddfilen. Häll över smetenien smord avlång brödform och toppa med mandelspån
Ingredienser Fröknäcke Recept av Magnus Johansson här på wgs. se Friteradschalottenlök 2 st schalottenlökar 2 msk vetemjöl ägg 3 msk ströbröd Råbiff 300 g biff av innanlårolivolja, några droppar 2 tsk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk hackad persilja 5 cm selleristjälk salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.