Massa Dumlekakor redo för ugnen. Älskar du Dumlekola. Då ska du definitivt baka dessa små läckerheter. Dessa Dumlekakor gjorde jag för ett tag sen till barnens förskolefröknar
All cred för ostbollarna på bilden ovan måste jag dock ge min kusin Carl, som jag outsourcade det här momentet till när jag förberedde nyårsmiddagen, och insåg att det skulle bli svårt att hinna med allt om jag inte satte släkten i arbete
Lägg ned det i en gjutjärnsgryta med lock tillsammans med grovt hackad gul lök, hela vitlöksklyftor, grovt hackad chili, kryddor, lime delad i fyra delar
Kiwiglass som är nyttig, god och enkel att göra. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Blanda tonfisk, hackad rödlök, crème fraiché och lite klippt dill. Bred röran på de 4 landgångsbröden. Detta är bäst att göra dagen innan så det får "gotta" till sig
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.