(Det är även gott med räkor i soppan, tillsätt på slutet. Riven parmesanost. Gott också med kokt ägg i tomatsoppa, jag delar ägget i bitar och har i när jag har lagt upp i en skål precis före servering9)
Jag har bakat detta bröd i vår gasolgrill, under sommaren, med lite passning så fungerade även det. Lchf frukostbullar, focaccia,pain riche och korvbröd av samma grundrecept
Lägg bullarna i formen, pensla dem med uppvispat ägg och strö vallmofrö över. Rör ner parmesanosten. Recept från boken Baka med LCHF, av Mariann Andersson
Detta är lchf varianten med denna focaccia men kör vanligt vitt bröd till scampin om ni inte äter LCHF så har ni en supergod rätt som passar till förrätt
Jag som annars inte alls är sådär speciellt förtjust i bröd, det händer att brödsuget kommer men inte ofta, tycker det här medFocaccia är bara mums-filibabba, speciellt till en het soppa
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.