Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma. Koka pastan enligt instruktioner, och låt den sedan rinna av ordentligt i ett durkslag
Låt koka på låg värme medan du kokar pastan och steker kycklingen. Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme
Häll av pastan och blanda med såsen. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Krämig gräddsås medpasta, champinjoner, broccoli, soltorkad tomat, vitlök och riven ost. Smula i buljongen eller blanda i sojan, krydda med svartpeppar och låt koka upp
Receptet finns med i senaste pastaboken som mannen i fråga just gett ut, Markus Pasta, en bok som vi nog faktiskt får ta och införskaffa till samlingen (hej då kokboksstopp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.