Jag funderade på det när jag lagade denna salladen tidigare i veckan och när jag stod där i medharicotsverts-påsen i handen inser jag att jag också stavar fel
150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Vänd bönorna i lite av dressingen. Vispa äggula med vinäger och droppa i den mixade oljan droppvis. Koka haricotsverts i saltat vatten och kyl snabbt i kallt vatten
En mustig och god gryta, vill du ha en bra GI-gryta så lägg i lite mer bönor och hoppa riset. Lägg i bönor och oliver låt koka ett par minuter, rör försiktigt ner laxen och stäng av plattan
Häll i haricots vets och stek tills dem blir lite mjuka. 200g frysta haricotsverts1-2 vitlöksklyftor1 msk rapsolja1 burk tomatsås (á 400g)svartpepparsaltHetta upp en kastrull med rapsolja. 200g frysta haricotsverts
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricotsverts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Ansa bönorna och dela dem på mitten. Koka upp en stor kastrull med lättsaltat vatten till pastan. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och fräs tomater, chili, bönor och kapris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.