Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Då kanske dessa goda fylldapaprikor kan vara något. Skär paprikorna i halvor på längden och ta bort kärna ur dem
Fyll paprikorna ordentligt med röran. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.