Gårdagens anrättning gav både sötma och syra vilket passade perfekt ihop med den salta laxen. Det där med att blanda i bär i mat är något jag är ytterst förtjust i
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Rimmad laxmed dillstuvad potatis ochfänkålssalladrimmadlaxkokt potatis, fast sortmjölsmörmjölkdillsalt och pepparfänkållimeolivoljaKoka en bechamelsås - smält smör i en kastrull och pudra över mjöl
Salta och krydda laxenmed chiliflakes. Kokboken speglar absolut den bild jag har av Jessica Frej och jag hade inte haft något emot att bo granne med henne
Salta och peppra laxen. Lax. Smaka av med salt och peppar. Här om dagen när jag surfade runt på nätet för att hitta idéer till middag så kom jag över Gourmetmorsans blogg och hittade detta receptet
Vänd laxen, skuren i stora tärningar i olja och chili/limekryddan tillsammans med bläckfiskringarna. Häll av vattnet och blanda med olivoljan och balsamvinägern, lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.