Efter att ha ätit en god vegetarisk lunch så blir det nu laxmedgoda såsen till middag. Garnera laxenmed gräslök och servera tillsammans med ris och grönsker
Den här kantarellsåsen serverade jag tillsammans med tjälknöl och potatisgratäng. Det är många som söker recept med svamp nu och i synnerhet kantareller
medans det gör det. Super god. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. Blanda 2 dl grädde med 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar. häll såsen över grönsakerna o in i ugnen i 10 min i 200 grader, ta ut o lägg i laxen. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i. 2 dl grädde med. 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Dela laxen i portionsbitar och lägg i formen. Servera med pressad potatis och kokta sockerärter. Blanda timjan, basilika och citronskal och fördela ovanpå laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.