Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Hacka tomateroch oliver, blanda med fetan. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Smaka av såsen och red sedan av den med lite maizenaredning. Smält lite flytande smör i stekpannan och låt gul lök, vitlök ochsoltorkadetomater mjukna i smöret
Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Skär bort skinnet från laxen om den har det. Blanda grädde med maizena och chipotlepasta och ha ner i pannan
Ta från värmen och blanda med strimlad tomat, lägg åt sidan. Häll i grädden och red med färskost till en lagom tjock sås, krydda och smaka av med citron
Till laxen serverade jag en varm sallad och en kall citrussås med rödlök. Den här laxen som jag gjorde har ett täcke av soltorkadetomater, spenat och fetaost, en riktigt bra kombo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.