Juliga smaker, med apelsin i såsen och kanel på laxen. Lägg dem och laxen i en långpanna. Servera lax och grönsaker med klyftpotatis, dressing och apelsinbitar
Jag vill gärna att min lax ska smaka mycket och slippa hålla på med såser och annat för att ge smak. Häll ut på en skärbräda och vänd laxen i kryddorna
Lägg upp på ett vackert fat och servera med fetaostkräm. italiensksalladskrydda. Ta ut formen och fördela ut laxen, ringla över ytterligare ett par msk olja från tomaterna
) år sedan) så kärnfullt uttryckte mitt misslyckade stickprojekt med, blev Arvid RIKTIGT oroad. Den gravade laxen behöver två dagar på sig för att bli klar
För att det inte ska bli tjatigt att käka samma sorts sallad så brukar vi alternera mellan att varannan vecka smaksätta den med oregano och varannan vecka meditaliensksalladskrydda
Prova till exempel att ha bönorna till en blandad sallad med lite fetaost och kanske ett par kokta. Vispa ihop oljan, vattnet, vinägern, dijonsenapen och salladskrydda i en skål
Vi tar eventuellt igen det senare om det blir lite extra kött någon vecka, och istället fixar vi god lax i ugn med en nyttig yoghurtsås, samt extra lyxiga krutonger till en enkel italiensk bönsoppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.