Lasange med aubergine och fetaost.
Mysan lagar
Mysan lagar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port ugn: 200 grader
  •  
  • Tomatsås
  • 1/4 dl olja
  • 1 hackad gul lök
  • 1 finhackad vitlök
  • 2-3 tomater i stora bitar
  • 1 frp krossade tomater (400g)
  • 1/4 dl tomatpuré
  • 1/2 msk honung
  • salt
  • peppar
  • 1/4 dl olja
  • 1 aubergine, skivade på längden
  • 300 g fetaost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 dl hackad färsk basilika
  • peppar
  • 150 g färska lasangeplattor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.