Lammfilé med krämig getostlinsotto och ruccolasallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 smör
  • 600 gram lammfilé
  • 100 gram chèvreost
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 kvist(ar) basilika
  • 2 kvist(ar) timjan , + 1 kvist till garnering
  • 2 msk olivolja
  • 3 dl röda linser , okokta
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 kruka(or) basilika
  • 0.5 dl pinjenötter
  • 0.5 påse babyspenat , färsk
  • 0.5 ask rucola
  • 1 st paprika , röd
  • 2 msk gräslök , finhackad
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk senap , sötstark

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.