Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt. 4 cups thinly sliced zucchini (about 2-3 medium). 2 teaspoons coarse sea salt
Här har jag bara använt flingsalt på toppen, men prova också med exempelvis torkade örtkryddor,. Variera med krossade potatisar istället för de traditionella klyftpotäterna och låt fantasin flöda
Servera med vaniljglass. Strö över saltflingor, vallmo och resten av citronskalet. 1 Arbeta snabbt samman ingredienserna till degen och tryck ut den i en låg form, 26 cm, gärna med löstagbar botten. 1/2–1 tsk flingsalt
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Då smöret smält, tillsätt grädde och rör för glatta livet tills smeten är jämn då är det dags att tillsätta saltet och att röra lite till
Kör några varv med stavmixern. Garnera med färska hallon. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Gröp ur vaniljstången och lägg både stång och innanmäte i grädde i en kastrull
Den här medsalt kola kommer att bli sommarens favorit. Idag har det varit prima milkshakeväder här på Öland, solen har skinit och vi har varit på den lilla stranden nere i hamnen med Lily
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.