Vispa ihop smöret med alla de torra ingredienserna (socker, vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, salt och lakritspulver) med elvisp på låg hastighet tills det blir en smulig blandning
Här kommer receptet på frostingen som jag använde till mina hallon- och chokladcupcakes. Den har en helt perfekt konsistens och är alldeles lagom söt i smaken
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt med elvisp. Koka upp grädden med honungen och lakritspulver, dra kastrullen från plattan och rör snabbt ner den hackade chokladen i den heta grädden
Vispa (med elvisp) philadelhiaost med florsocker, vaniljsocker och smör. Hallonfrosting. Sila sylten så att inga kärnor finns kvar och blanda det med philadelphiaostkrämen
Så det fick bli en Chokladtårta medhallonfrosting. Blanda kakaon med gräddfilen. Hallonfrosting. Vispa blandningen med elvisp eller köksassistent tills den är luftig och vit som en marängsmet
Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Vänd ner mjölblandningen i smeten tillsammans med smör och filmjölk, och blanda till en smet med en slickepott
Grovhacka chokladen och blanda den med kakaon i en skål. Häll nu chokladblandningen i skålen med mjöl. Spritsa på frostingen på cupcaksen och dekorera eventuellt med strössel eller bär
There’s no prettier time in DC than during Cherry Blossoms. I think it’s partly because of the nature, but partly because DC is an outdoors city, and the Cherry Blossoms usually marks the first days of spring
Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt och fyll denm till två tredjedelar med smet. Hallonfrosting. Färga eventuellt frostingen med någon droppe röd karamellfärg
Vispa ägg och socker pösigt,gärna med elvisp. Vänd ner mjölblandningen i smeten tillsammans med smör och filmjölk och blanda till en smet med slickepott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.