Prata med din fiskhandlare så kan du få bra tips om fisk till sushi och i vissa butiker även hjälp att skära till fisken om du inte vill göra det själv
Mal först späcket och ställ in det i kylen/frysen för att bli kallt. Blanda allt utom späcket och hälften av vattnet i assistent och tillsätt späck efterhand det blir inarbetat i smeten
Eller varför inte göra dinegen deodorant. Du lär lukta till en början då all som lagrats i dina svettkörtlar ska ut och det kan ta ett par veckor tills du inte luktar längre
Under lördagen på Stockholm Food Week visade Mange Schmith hur du stoppar dinegen Kabanoss. Om du inte orkar göra dinegen korv finns det förstås mängder av korvar hos Hötorgshallens handlare
Lagaegen Sushi enkelt har aldrig varit lättare. Blogg laga sushi. Lär dig göra egen sushi. Just nu är jag i Aten Greklands huvudstad och när jag kommer hem ska jag lagaegen sushi hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.