Gott att äta kärnorna som de är, tillsätta dem i fruktsallad, servera till panna cotta ¦ Granatäpple passar fint i en del maträtter där de bidrar med sin vackra röda färg, lite syra och lite sötma
Vattenmelonsallad1 kg vattenmelon 200 g fetaost 1 tsk Santa Maria Red Hot Chili Flakes 0,5 tsk Santa Maria Tellicherry Black Pepper 1 msk limejuice 2 msk olivolja 0,5 kruka mynta
Så fräsch och goda med kombinationen av både myntanoch citronen. Vi hade så härligt när vi satt ut större delen av kvällen och njöt av både god mat och dricka, men med det sällskapet kan det inte bli annat än fantastiskt så det var väntat att kvällen skulle bli lyckad
Avsluta med några varv från pepparkvarnen. Ringla över olivolja och strö på oliver ochmynta. Skär vattenmelonen i skivor eller kuber och lägg upp på ett fat
Strimla örterna (hacka inte) och blanda med de rivna grönsakerna och chilin. Fräsch, god och snabblagad sallad som passar särskilt bra till asiatiska rätter, till exempel fishcakes och vårrullar
Ta i myntan, äpplet, fetaosten och purjolöken, smaka av med salt och peppar. Blanda äpplemos, matlagningsyoghurt och grön currypasta, smaka av med salt
Labnehmed tomater och timjanPortioner. labneh. Blanda mejeriprodukterna med citronsaften och timjan. Vät händerna ordentligt och rulla kvickt teskedsstora bollar av färskosten
Skiva över lite chili, och vänd ner myntabladen. Vänd ner spenaten, dela fetaosten och strö över den tillsammans med rostade cashewnötter och granatäppelkärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.