Men så tänker jag lite till och bestämmer mig för att så länge det är gott och något nytt som jag inte skrivit om förut så är det väl inget fel att ta med det
, Ta upp lövbiffarnaoch koka ur pannan med grädden och buljongen och senapen. Lägg i en klick smör och ev olivolja blanda till sist ner osten och gräslök smaka av med salt o peppar, Blanda philadelphia osten med pepparrot och senap och bre över halva biffarna
Ostgräddsåsen sugs upp härligt av riset. Lägg ut lövbiffarnaoch bred på rikligt med färskost. Rulla sedan ihop skivorna av lövbiffoch lägg ihop trångt i en smörad ugnsform
Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker. Hetta upp en stekpanna till hög värme och stek lövbiffarna hastigt på varje sida så att de får färg
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll såsen över lövbiffarnaoch strö över klippt persilja. Lägg ut lövbiffarna på ett bakplåtspapper. Var där med vårt lilla barnbarn Millian, han är så mysig att ha med sig vi går runt provsmakar på ost och korv som det bjuds på… Vi hittade även en lekhörna där man kan testa bilar och rita fina teckningar
Servera lövbiffarnamed teriyakisåsen och bakad eller pressad potatis. Eftersom man vill hinna med mycket, så får inte middagen ta för lång tid… lövbiff brukar bli bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.