Lättströ/stevia/sukrin (beroende på vad man använder då vissa sötningsmedel är betydligt sötare än andra och för stor mängd kan ge konstig smak - smaka av
1. Blanda de torra ingredienserna (havregryn, kakao, vaniljpulver, salt) och kör dom i en mixer/blender/med stavmixer tills de är i pulverform och häll över i en skål
Ett recept som jag var förvånad över att jag inte lagt upp där, är denna klassiska variant av nyttigachokladbollar som är helt fri från vitt socker, gluten och mjölkprodukter
De här chokladbollarna har jag gjort massvis med gånger och tycker alltid de blir lika goda. Jag tycker de smakar som sånna vanliga gamla hederliga chokladbollar fast dessa är fullspäckade med nyttigheter istället för onyttigheter så testa om du är som jag och faktiskt vill äta lite hälsosammare men inte alltid tumma på det lilla extra
Gluten- & sockerfri. Då föll jag för de nyttigachokladbollarna. Nyttigachokladbollar låter hur bra som helst med tanke på att mina byxor har börjat strama rejält i midjan efter julhelgens alla festligheter
Vi gjorde egna grönkålschips och nyttigachokladbollar. Sötsaker varje dag kanske inte är det bästa i längden haha, så igår bestämde vi oss för att gotta oss med nyttigare varianter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.