Helgerna går så galet fort förbi, igår när jag va ledig så passade jag på att få ner all julbelysning utomhus & städade ur uterummet, så härligt när solen skiner, så man känner hur man längtar ut, sitta i solstolen , ta mysiga grillkvällar och känna den underbara värmen mot sin hud, jag bara väntar på bikini dagarna med sol & bad
Smält smöret med Dumlen och den mörka chokladen i en kastrull. Tycker att det blev en riktigt maffig och lyxig kladdkaka så därför valde jag att kalla den för "deluxe"-kladdkaka
Nu när ni är som mest trötta på choklad, kola och julgodis kommer jag med ytterligare ett recept, inte jättebra tajming men jag tänkte att jag lägger ut receptet på denna lättbakade radiokaka innan jag glömmer det
Det är så otroligt gott och lättbakat att jag kände att jag bara måste dela med mig av receptet. Dela upp degen i bitar med en degskrapa eller kniv och lägg på ett bakplåtspapper
Servera varm med vaniljglass, eller varför inte kall med bär och grädde, njut. Häll ner smeten i en bröad form, på cirka 24 cm i diameter och med löstagbar botten
Mixa löke med sirap, grädde, ägg, senap, kalvfond och worcestersåsen till en slät "puré". Stek en lite klick för att sedan kunna smaka av med peppar och salt
Receptet till den här gudomligt goda broccoligratängen hittade jag i går på Hannah Graaf Karyds blogg och jag som verkligen ÄÄÄÄLSKAR broccoligratäng kände med en gång att detta var en deluxevariant som helt säkert skulle falla mig på läppen
Ett sådant recept man gjort sjuka mängder plåtar med. Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, testa kakorna (med kaffe) och ha en superfin torsdag
Detta är en klassisk syltkaka med mördeg och hallonsylt men i lite annorlunda utseende. Varför inte bjuda på en syltkaka deluxe nästa gång du får besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.