150 g sidfläsk. 1 sockerbit. 1 kryddbukett av 1 lagerblad, persilje-. stjälkar & 1 kvist timjan. Låt fläsket smälta i en emaljerad gjutjärnsgryta, när det blivit ljusgult tillsätter du smålökarna, låt steka i ungefär 15 min utan lock. Låt koka under lock ca 10 min på medelstark värme. Värm ugnen t 165-175 grader. Strö över mjölet, blanda väl,ställ i ugnen 10-15 min, köttet ska vara mörkt men inte svart. Ställ sen grytan på spisen på mycket svag värme i ungefär 15 minuter. 150 g sidfläsk. 1 sockerbit. 1 kryddbukett av 1 lagerblad, persilje-
1 burk tomatpesto. 150 g kålrot. 100 g rotselleri. 100 g palsternacka. 100 g smält smör. 1. Grädda i 175 grader ca 30-40 min, använd en provsticka för att känna så den är helt mjuk. Lägg i en ugnsform och ställ in i ugnen på 175 grader och stek ca 10 min, innertemperaturen ska vara 70 grader men eftersom självaste kycklingen är så tunn så blir den genomklar rätt snabbt. 1 dl finriven parmesan. 1 burk tomatpesto. 150 g kålrot. 100 g rotselleri. 100 g palsternacka. 100 g smält smör. 1. 1 dl finriven parmesan
1 dl vatten. 1 msk fiberhusk. 1 tsk bakpulver. 1 krm saltSätt ugnen på 200 grader. Förgrädda i ca 1o min. 1 brk krossade tomater. 1 msk olivolja. Grädda i 250 grader tills osten fått färg, 5 - 10 min
11 Juli 2015. Lite om mitt liv 2015. TOSCA BULLAR MED MANDELMASSAKANELBULLARVANILJKRÄMS BULLARSOLSKENSBULLARAvslutningsvis så gjorde vi liteTOSCA MUFFINSSå nu bör det kaffe i solen med lite smakprov på vad vi har gjort 11 J
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Jag tror att den snarare var inne i 21-23 minuter. 1 tsk vaniljsocker. 150 g smält smör. Grädda i 175 grader i cirka 21-30 minuter. 1 tsk vaniljsocker. 150 g smält smör
11 Oktober 2014, kl 10. 30 g jäst500 g vatten, eventuellt lite mer för att degen inte ska bli för hård950 g vetemjöl20 g äggula (1st)10 g honung25 g smör20 g salt. Knåda allt utom salt på låg hastighet i cirka 8-10 minuter. Låt vila i 120 minuter, vik samman en gång under tiden. ta sedan fram dem tidigt på morgonen och jäs upp dem innan de bakas av i cirka 10 minuter på 250°C. Baka i 20 minuter i formen, ta sedan ut bröden och lägg dem på plåt och baka i ytterligare ungefär 10 minuter så att hela brödet får gyllenbrun färg och tunn skorpa. Kommentar postad 11 Oct, kl. 21. 2014, kl 10. 1 st. 10 g honung. 10 minuter s
Dessert efter lördagens middag. Helgmeny lördag och söndag vecka 17. 1 tsk salt. 1 pressad vitlöksklyfta. Grädda i ugnen ca 15 min och garnera sedan med gräslök. 1 dl mjöl. 1⁄4 tsk bakpulver. 1 tsk havssalt. 175*. Blanda i mandeln mot slutet och rulla ut degen till 2 lika tjocka rullar, ca 1. Skär rullarna i ca 1 cm tjocka kakor och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 8-10 min. Lördag 25 mars (vi har släktkalas för Nellie som fyllt 12 år ikväll). 100 g riven, lagrad ost. 1 dl vispgrädde. 175*. Sätt ugnen på 125*. Ta köttet från värmen och låt vila 10-15 minuter innan det skärs upp. 150 g smör. 1 dl kakao. 1 msk vaniljsocker. 1 krm salt. rivet skal av 1 st citron. 10 st citronkolor. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 18-20 min. 1 msk ingefära. 1 msk socker. 1 dl japansk soja. 1 tsk socker. 2015-04-23 @ 17. 781,0,1. 329,1. 618-0. 122,1. 348,1. 201,0. 633,1. 166-1. 192,1. 066,1. 071-0. 212,1. 428C21. 501,8. 86,21. 513,9. 1 tsk salt. 1 pressad vitlöksklyfta. 1 dl mjöl. 1⁄4 tsk bakpulver. 1 tsk havssalt. 100 g riven, lagrad ost. 1 dl vispgrädde. 150 g smör. 1 dl kakao. 1 msk vaniljsocker. 1 krm salt. rivet skal av 1 st citron. 10 st citronkolor. 1 msk ingefära. 1 msk socker. 1 dl japansk soja. 1 tsk socker
Oxfilé med rödbetsquinoa 4 port4 stora rödbetor1 fänkål4 schalottenlökar1vitlöksklyfta1 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 msk flytande honung3 dl vit quinoa6 dl kalvbuljongsalt och svartpeppar1 msk färsk, finhackad rosmarin100 g chèvreostKoka rödbetorna oskalade i lättsaltat vatten tills de är mjuka, ca 30-40 minuter, känn med provsticka. Slå på buljong, lite i taget, och låt det koka in under 15 minuter. 4 färska fikon50 g chèvreost2 tsk flytande honung4 skivor oxfilé, ca 150 g/skivaBryn köttet snabbt i en het stekpanna, lägg sedan över på en ugnsplåt. Ställ in plåten mitt i ugnen på 175 graders värme och låt det stå 7-15 minuter beroende på hur genomstekt du vill ha köttet. 1 fänkål. 1 vitlöksklyfta. 1 msk olivolja
Tigermuffins ca 12 st. 1 dl mjölk. 1 dl kakao. Klicka i ca 1 msk av smeten i varje form. Klicka ut resterande smet i formarna och grädda på 175 grader i ca 20 min. Tigermuffins ca 12 st. 1 dl mjölk. 1 dl kakao
1 portion. 10 minuter. 1/2 avokado. 1. ) 1 portion 10 minuter. 1/2 avokado. Har förstått att jag är den enda i hela Chicago tror jag som äter gröt på morgonen
Frukost En skål miniyoggi med 11/2 msk havrekli Kokt ägg Kaffe LUNCH Tonfisktimbal 1 burk tonfisk i vatten 2 tsk rivet citronskal 1 tsk pressad citron 1 tsk dijonsenap Häll av vattnet från tonfiisken ,tryck ut så mycket du kan Blanda alltihop och  tryck ihop i ett glas eller liten burk ställ åt sidan Protein majo 125 g lättkvarg ( 1/2 burk) 1 äggula 1/2 tsk dijonsenap 1 tsk rivet citronskal Salt och peppar några varv på kvarnen med Seafood & Fish krydda Santa Maria Blanda alltihop till en slät smet. Done Mellan mål Frukt yoghurt 0,1 % Wildchips  små flakes av torkat kött från ren älg och hjort 11/2 msk havrekli. 1 burk tonfisk i vatten. 1 tsk pressad citron. 1 tsk dijonsenap. 125 g lättkvarg. 1/2 burk. 1 äggula. 1/2 tsk dijonsenap. 1 tsk rivet citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.