Lördag, redan imorgon!
Sybariterna
Sybariterna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g grädde
  • 300 g purjolök
  • 200 g potatis
  • 800 g torskrygg
  • 1 L vatten
  • 1 dl salt
  • 20 minuter
  • tärningar
  • finhackat
  • 80 grader till
  • 45-50 grader Topping
  • 1 ägg finhackat
  • finhackat
  • 2 msk brödsmulor
  • 2 msk tomat
  • tärningar
  • 2 msk gurktärningar
  • 1 msk rödlök
  • 1 msk gräslök finhackat
  • 1 msk forellrom
  • 800 g oxfilé
  • 12 körsbärstomater
  • 120 grader
  • 56 grader
  • 10 bakpotatisar av fast sort
  • 1/2 l ankfett
  • 200 g potatis
  • 50 g socker
  • 50 g mandel
  • 100 g mjölk
  • 25 g grädde
  • 1/2 vaniljstång
  • 1 tsk mandelolja
  • 30 g äggula
  • 1 blad gelatin
  • 100 g lättvispad grädde
  • 200 g sockerlag
  • 200 g blodapelsinjuice
  • 120 g vatten
  • 1 blötlagt gelatinblad
  • 1 dl blodapelsinjuice
  • 1 dl sockerlag
  • 2 gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.