På morgon tar du ut degen från kyl och häller upp degen på mjölat bakbord. I går kväll la ja en deg och i dag gräddade ja frallorna och så åt vi dessa nybakade bröden till frukost,riktigt goda och är faktiskt en av mina favoriter,självklart är det durum i,mitt favorit mjöl
Imorgon söndag dras en vinnare, som får ett signerat exemplar av min senaste bok ”Bakglädje till vardags och fest – Baka med LCHF utan socker och mjöl”
Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig
Hej hopp, så visade termometern bara 5 grader i morse, vantar på fru Mårtenssons händer under cykelturen till jobbet medan herr Mårtensson låg kvar under täcket och snusade ett tag till
Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Idag är det ändå rekordkallt, men tack och lov lördag, så man kan välja själv vad man gör. Varenda morgon har jag tänkt att blir det kallare än så här så går jag inte upp, men kallare har det blivit och upp och ut har jag faktiskt kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.