Långkokt oxbringa med pumpa och svart trumpetsvamp
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 3 msk rapsolja
  • 1 msk honung
  • salt
  • 1 dl plockade körvelblad
  • 200 g trumpetsvamp
  • 2 msk smör
  • 2 st schalottenlökar
  • 3 dl vispgrädde
  • salt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st butternutpumpa
  • salt
  • 2 st morötter
  • 1 st palsternacka
  • 2 msk smör
  • 1 kg oxbringa
  • 5 st timjankvistar
  • 2 st lagerblad
  • 3.5 dl rött vin
  • 4 dl vatten
  • 3 msk kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.