Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både till lunch och middag. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om ni vill impa lite hemma nån dag så laga något av dessa recept
Önskar er en skön söndag och en bra start på nästa vecka. Söta maränger a´la lchf3 äggvitor0,5 – 1 dl Stevia ströSätt på ugnen på 100 grader, ej varmluftsblås
Har ni också en skön söndag. Hampus har träning fyra dagar i veckan inkl match på söndag, Daniel får ta hand om en stor del av logistiken eftersom jag påbörjar nytt schema med lite kvällstider, läxor ska betas av, utflykt och skoljoggen ska också avverkas denna vecka med matlådor och extrakläder, jag ska iväg med mina härliga mamseller (ett gäng tjejer som träffas kontinuerligt)
Lite PT-Fiabröd-feelingBakade bröd i söndags med inspiration och originalrecept härifrån. Skulle egentligen blivit det receptet men jag hade inte alla märkliga frön hemma
Sex glada tjejer dom skall ha en långhelg i den spanska staden. Den är inte svår att göra, men det är många moment och ska dessutom stå kallt i två långa omgångar - så börja i tid
Bakade Brunkans långa till kalast idag, skall erkänna att brödet inte alls blev vad jag förväntade mig, ingen hård skorpa, inget syrligt bröd utan det var mjuk och söt och påminner starkt om sötlimpa, ja skogaholmslimpan ni vet, som man alltid fick som barn, är uppvuxen på sötlimpa, gott var det, vilket mina gäster också tyckte, men jag föredrar syrliga bröd med hård skorpa
Brödet Brunkans långa från boken Bröd från Brunkebergs bageri är väldigt omtyckt i min familj. Tyvärr innehåller den en hel del socker och den här gången testade jag att halvera mängden muscovadosocker
Efter en sån här rejäl frulle ska jag nu ta mig en långpromenad innan regnet förmodligen kommer. Sen blir det det klassiskt söndagsmys med serier och fika i sängen (extra mysigt om det regnar
Tillsätt den vispade grädden till äggsmeten under långsam vispning. Denna söndag bjuder jag på lite svalkande god glass passande så här i sensommarvärmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.