Skär crabsticks i bitar och blanda ner dem och räkor tillsammans med lök, philadelphia, creme fraiche och gräddfil i en bunke. Smaka av med citronpeppar och ev salt.
Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av med pepparrot och citron. I dag tänkt vi slänga in ytterligare förslag på smarriga drinktilltugg och förrätter, dels en räkröra som kan serveras på flera olika vis, och dels dom där ostpuffarna som vi skrev om på självaste lillejulafton
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Tänkte att jag skulle föröka med ett inlägg varje dag för varje måltid men vi får väl se. Fördela även salamin och spenaten över alla bröd och krydda eventuellt med vitlökspeppar eller pizzakrydda för mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.