Det vilda köket Mat från naturen året runt av Rune Kalf-Hansen och Lisen Sundgren. Att äta lindblad, kirskål och skogsviol är inte konstigare än att äta ruccola och gräslök, dessutom är det gratis och garanterat ekologiskt
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
2016-03-02 @ 21. 33 /. Recept ♥ /. Sega choklate chip cookies - subway edition. Jag har läst lite överallt om att man bör baka någonting nu under slutet av graviditeten för att ha fika i frysen när folk kommer och ska kika på bebisen
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Mitt andra försök med den apparaten var att göra en skinkstek, då jag läst att kött blir otroligt mört och saftigt efter en tillagning i Crock-Pot
Fräs färsen i lite margarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla i lite mer vatten
Jag tycker själv att detta ser rätt gott ut. men det var faktiskt ingen höjdare. Har läst flera tips om att man ska täcka laxen med majonnäs eller crème fraiche för att den ska bli extra saftig
Vi firade ju lite här i söndags som ni kanske läst, men som det firarglada paret vi är så kunde vi naturligtvis inte hålla oss från att smygstarta redan på lördagskvällen
Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag igår, vilken uppvaktning - inte illa. )En liten rapport får jag väl bjuda er på och ett recept på en så vansinnigt god kaka som det bjöds på (tårtan kommer vid ett senare tillfälle)
När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.