Idag startade jag morgonen med en Chiapudding med smak av hallon och mynta. Ett perfekt nyttigt frukost alternativ som man står sig på länge och är enkelt att variera med massa olika smaksättningar
~Neta & Peppe~. Fyll ett glas rejält med isbitar som varvas med rivna myntablad. Vi gick förbi en reklamskylt i Åbo (Finland) med receptet på denna friska sommardrink, fotograferade med vår smarta telefon och testade den härom kvällen
leka med smothies till svensk kosttillskott. Hallon är rika på. Mynta sägs bla ha. 50g frusna hallon. 6 bland mynta. 40g 1 skopa protein hallon (core). 50g frusna hallon. 6 bland mynta
Lossa formarna och garnera tarteletterna medhallon och mynta strax innan servering. Hacka samman mjöl, bakpulver, socker och rumsvarmt smör med en degskrapa
Skär ut i snibbar garnera med blåbär och mynta, servera. Vispa samman färskosten och florsocker med hjälp av en elvisp, mosa blåbär medhallonsylten och rör ner i ostmassa
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.