Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Värm ugnen till 175º. Smörj en långpanna, 30x40 cm, strö på strö bröd. Första lagret. Blanda mjöl, smör och pekannötter (spara lite nötter till garnering)
) men snart så och då hoppas jag att ni följer med mig såklart. Hur som haver så längtar jag redan efter fikat, för då ska jag minsann smälla i mig några av de här godsakerna, kolakakor med hasselnötsbotten, bara inte klokt så goda de är
På tyg från Fair Monkey. Jag har bakat en hel del kanelbullar i mina dar. Jag har alltid hoppats på att de ska bli lite bättre, utan att för den delen vara krångligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.