KYCKLINGPINNAR I HEMBAKAT PITABRÖD
In the making byc
In the making byc
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st
  • 150 g mjölk
  • 30 g mjöl
  • 100 g mjölk
  • 20 g jäst
  • 5 g socker
  • 10 g salt
  • 1 dl vatten
  • 1 dl mjöl
  • 150 g mjölk
  • 30 g vetemjöl
  • 5 minuter
  • 1 dl vatten och 1 dl mjöl och knåda sedan degen i ytterligare
  • 9. När du kan dra ut degen till en tunn hinna är den färdig
  • 13. Sätt ugnen på
  • 250 grader och grädda bröden till de börjar resa sig, vänta i
  • 5 sekunder och öppna sedan luckan och vänd på bröden och låt bröden bakas i ytterligare i
  • 2 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.