Servera kycklinglasagnen tillsammans med sallad. Fördela den fint med en gaffel eller slev. Fräs ihop kycklingfärs och lök i olja på medelhög värme ca 5 min. Avsluta med lite pestosås och ost på toppen och sätt in i ugnen ca 30 min
Detta trots att jag handlade på Ica med en självscanner. Sedan lagade jag den här kycklinglasagnen och det gick enligt planerna och den var helt otroligt lättlagad, smidig och galet god
500 g kycklingfärs olivolja till stekning 150 g arrabbiatasås på burk 400 g krossade tomater ½ dl ketchup 3 dl creme fraiche ½ dl vatten 250 g färska lasagneplattor 125 g mozzarellaost pinjenötter ½ kruka basilika salt & peppar Servera med en sallad av
Låt såsen koka en stund och smaka sedan av med salt och vitpeppar. Låt vila en stund efter ugnen, garnera med lite timjan och servera sedan med en god sallad
Vi tycker att dom alla är lika goda på sitt eget lilla vis och vi gör dom gärna igen, men samtidigt så är vi ju fjöntiga i att testa nytt och variera oss och när tiden är knapp är det ju fint med ett recept där det går undan, så som det gör i dagens recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.