Kycklinglasagne med Karljohan
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 –10 medelsstora Karljohan-svampar
  • 8 dl riven ost
  • 3 msk rostade pinjenötter
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • Sallad
  • 1 påse (ca 100 g) rucola
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl flagad parmesan
  • nymalen svart peppar
  • 8 –10 färska lasagneplattor
  • smör till formen + till alfolie
  • vitpeppar
  • 1 gul lök
  • 1 knippa salladslök
  • olivolja till stekning
  • 400 g kycklingfärs
  • salt, peppar
  • 4 –5 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 8 dl mjölk
  • 5 dl hönsbuljong på tärning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.