Denna kycklinggrytan blev verkligen så god. Jag har gjort ett liknande recept med kyckling och soltorkadetomater (som jag har hittat på Matplatsen en gång i tiden
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkadetomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
4 4 port ris 600 g strimlad kycklingfilé 1 msk olja salt peppar 2 dl crème fraiche (gärna feta/tomat) 2 1/2 dl kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 burk soltorkadetomater (à 200 g) 150 g sockerärter Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera grytan med pasta - t ex ravioli fylld medspenat och ricotta. Smaka av med salt och peppar. Bryn alltsammans en stund och tillsätt tomater och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.