Mango chutney och curry är så gott - här blev det en variant med babyplommontomater. 4 portioner 600 gram kycklingfilé 2,5 dl grädde 1 dl mango chutney 2-3 msk chilisås 2-3 tsk curry (eller efter smak) babyplommontomater eller körsbärstomater, ca 200. 1 dl mango chutney
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 11 äpple, i tärningar. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Häll i milda mat (går säkert bra med annan liknande "grädde") och tillsätt sist äppleoch osten. Stek den i smöret tills den får fin färg, krydda den med svartpeppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.