Krydda och smaka av med svartpeppar. Stek filéerna i smör i en stekpanna, krydda med svartpeppar. Både bacon ochädelost ger väldigt god smak till både kyckling och sås
Bred ädelostenoch sen oliverna i fickan, lägg över "locket" igen. ) Den blev ganska mild, lite grönpepparsting i såsen, jag kan tänka mig att ädelost man smular kanske kommer fram mer i smak även om denna också smakade
Tag av från värmen och rör ner riven ädelost, krydda med salt, peppar och hackad persilja. Hetta upp smöret i en stekpanna och fräs purjolök ochspenat blankt och smidigt utan att det får färg
Krämig pasta medädelost, spenat & valnötter. Vänd runt och tillsätt sedan smulad ädelost. Vänd därefter ner spenaten i pastan och smaka av med salt och svartpeppar
Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsform, avsluta med fyllning högst upp. Stek lök, svamp (kan använda vilken svamp man vill), spenat, tomater och vitlök var för sig och lägg i en bunke
Vispa samman ägg,mjölk och grädde och krydda med salt och svartpeppar. Toppa med resten av ädelosten. Tillsätt hälften av ädelosten samt rödbetor, purjolök ochspenat i äggstanningen
Idag var jag grymt sugen på Boursin så det blev kycklingfilé fylld med Boursin ochspenat. Med filékniv fläkte jag upp kycklingfiléerna så de blev vidare och tunnare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.