Kycklingfilé med kesella, feta och tomatfyllning, serverad på en rosmarinkryddad potatisbädd med mango och kiwisallad och en skummig grön sky

Ingredienser

  • 4 st kycklingfilé (er)
  • 75 gram kesella
  • 75 gram fetaost , grovt smulad
  • 4 st soltorkade tomater, marinerade , i tunna strimlor
  • 2 msk basilika , färsk, hackad
  • 1 olja
  • 1 salt och nymalen svartpeppar
  • 1.5 dl vatten
  • 2.5 dl vitt vin, torrt
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 salt
  • 0.5 knippa(en) ruccola
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 st mango (s)
  • 2 st kiwi (s)
  • 1 svartpeppar, grovmalen
  • 1 salt
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 kokspad
  • 0.5 dl lättmjölk
  • 0.5 dl ruccola

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.