Ställ en stekpanna påspisenpåmedelhög värme med lite olivolja i. Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg
Ställ en stekpanna påspisenpåmedelhög värme med lite olivolja i. Ställ sedan en stekpanna på högsta värme och bryn kycklingen runtom så den får en fin färg
Denförenade sig så fint smakmässigt medsparrisen i denna extremt enkla soppa. Någonstans känns det som att sparis numera hör påsken till, och färsk, importerad grön sparris syns numera i grönsaksdiskarna i stort sett året runt
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon ochen skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Vårruset – engrön smoothie medspenat, mango, ananas ochkokosvatten
När jag jobbade på Stora gungan påSkansen så hade vi en mellanrätt påmenyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla stadenpå landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogenoch vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.