Kycklingfilé inlindad i Toskansk prosciutto med pestopasta smaksatt med lite tryffel
Food, passion and life |
Food, passion and life |
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer:
  • 400 g Linguini pasta ( läs mer längst ner på sidan)
  • 12 st rätt tjocka skivor Prosciutto/parmaskinka ( läs mer längst ner på sidan)
  • 3/4 dl Grön pesto med tryffel ( läs mer längst ner på sidan)
  • 4 st kycklingfiléer
  • 2 dl Grädde
  • Svartpeppar
  • 1. Skiva upp prosciutton i rätt tjocka skivor
  • 200 g tills kycklingen är
  • 70 grader i mitten av kycklingfilén
  • 15 min till
  • För mer info tryck på bilden
  • Parmigiano reggiano (24 mån), 500g

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.