1320 g
spagetti1 Lägg bönorna i en bunke och och mixa eller mosa slät. Blanda i färs, dill, citronskal (endast det gula), citronsaft och salt. Rör till en jämn smet och forma till små bollar. 2 Hetta upp en stekpanna med olja och stek bollarna runt om tills de är genomstekta. Häll på grädde och vin, smula ner buljongtärningen. Låt puttra ihop några minuter. 3 Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen och servera till kycklingbollarna.
Smaksätt med pressad citron, dill samt salt och peppar. När man står där på kvällen och ska laga mat till hungriga barn så får man ibland ta till lite snabba medel… Jag är inget jättefan av färdiga köttbullarna men någon ”snabbmat” som ibland åker fram här hemma är fiskpinnar
The post Laxbiffar meddillochcitron – Paleo och LCHF-vänliga appeared first on ceciliafolkesson. Pressa i citron (jag använde en halv citron) och krydda med […]
Garnera med en dillkvistochcitronklyfta. Koka upp mjölk och smör tillsammans med buljongtärningen. Häll i äggsmeten, rör sakta om med gaffel eller stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.