Strimla kycklingfilén och stek i smör eller kokosfett. Lägg kycklingen, champinjon och lökröran i en tjockbottnad gryta, skär paprikan i mindre bitar och rör ner
½ msk kycklingfond. 400 g kycklingfilé1 liten purjolök1 msk smör½ tsk salt1 krm svartpeppar2 ½ dl mellangrädde2 msk tomatpuré½ msk kycklingfondSkärkyckling och purjolök i bitar eller grova strimlor. 400 g kycklingfilé
Strimla kycklingfilén. Bryn kycklingen i smör/kokosfett i en stor stekpanna tills den börjar få färg. Passar bra med ris 800 g strimlad kycklingfilé. 2-3 dl kyckling buljong
Att kycklinglåren var strimlade inspirerade mig att laga en KycklingStroganoff. Min lokala butik sålde strimlat kycklinglår till ett rimligt pris häromdagen
Det blev en riktigt enkel men god lunch nämligen kycklingstroganoff med purjolök. 600g kycklingfilé eller lårfilé (delad i mindre bitar). 1/2 msk kycklingfond. Kramar 600g kycklingfilé eller lårfilé. 1/2 msk kycklingfond
Skala lök och vitlök och fin hacka båda, värm upp en kastrull eller gryta och stek lök och vitlök och kycklingen tills löken har blivit klar och kycklingen har fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.