Lagat & ätit kycklingmed bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. Hej på Er. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Servera med ris och sallad. Lägg påkycklingfilén och smula över osten. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg. Häll på grädden och baka i 20 minuter. 4 st kycklingfiléer
1, kallskuret, stekt kött eller kyckling. 18 bitar Ingredienser 1 kg mjölig potatis 1 dl soltorkade, marinerade tomater, ca 60 g 1 pkt djupfrysta provensalska örtkryddor, ca 35 g 1,5 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 ägg 2,5 dl mellangrädde Tillbehör , kallskuret, stekt kött eller kycklingPotatiskaka – gör så här. Sätt ugnen på 200°. Klipp en rundel smörpapper och lägg i botten på en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter)
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
Smaka av med salt och peppar. Koka riset enligt anvisningen på paketet. Gratinera mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter eller tills rätten har fått fin färg och är genomvarm
Krydda kycklingenmed salt och peppar och bryn den runt om och lägg dem ovanpå spenaten. Häll såsen över kycklingen och avsluta med att riva parmesanosten och strö den över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.