Vi älskar det thailändska köket i vår familjoch denna rätt är helt klart favoriten. Kyckling. Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa tilllite
Hacka upp paprika, lök och purjolöken, häll över detta i en skål sålänge. salt och peppar. Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigtkycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persiljatillsammans med ris
Skala morötter, lök ochvitlök. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Skär morötter ochpotatisi halvor, löken i klyftor, hela krossade vitlöksklyftorochpaprikani stora bitar
Måste ut och göra ett par ärenden innanvi far mot Stockholm. Här tog vi en välbehövlig sovmorgon. Den blev jag bjuden på hos minkusinoch hans fru för många herrans år sedan och den är fortfarande en favorit här hemma
Man kollar på bildenoch sedan på receptet och upptäcker ganska snart om recepten, verkar påhittade eller om bilden är tagen, av något helt annat bakverk
Skala ochfinhacka lök ochvitlök. Tillbehör. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlornatillskycklingen får lite färg ochblir helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.