En ny favorit på grillen är kycklinglårfilé. När köttsaften är klar är kycklingen färdig. Vi grillar dock en hel del för att känna att det är sommaroch att semesterm är på väg
Att tillaga en hel kyckling är verkligen oslagbartgott. Med en hel kyckling får man med alla delarna på kycklingen, inte bara filéerna, så att alla kan få de bitar de föredrar
Kombinationencitronochkyckling har vi testat i andra varianter tidigare och även denna med rosmarin var riktigt godoch det var en enkel rätt som vi kommer att göra igen
Att köra kyckling hel tar lite längre tid, men resultatet blir mycket bättre och saftigare. Gör ett snitt i varsin sida avskinnet på bröstet och tryck in lite örter där också
Bryn kycklingen i olja i en vid gryta. Salta och peppra. Servera kycklingen med rostadpotatis. Skala och strimla löken, tillsätt i grytan och fräs i någon minut
En härligt smakrik och mustig kycklingrätt i ugn. Häll det över kycklingen. Det enda vi ändrat egentligen är att det vita riset är utbytt motblomkålsvarianten
Bryn kycklingen i olja i en vid gryta. Salta och peppra. Servera kycklingen med rostadpotatis. Skala och strimla löken, tillsätt i grytan och fräs i någon minut
Gnid in kycklingen med ungefär hälften av rosmarinen, vitlöken, citronskalet, salt och peppar. Lyft sedan på skinnet vid bröst och låren och stick in salviabladen där de får plats
Ovanligt att jag köper färdigt marinerad kyckling pga att de oftast innehåller så mkt onödiga tillsatser och e-nummer, men denna innehöll bara citronsyransom jag helst undviker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.